Nem kell partinapló, le tudom írni neked a partit nagyjából. Pillangó majd leellenőrzi, neki valószínűleg meg lesz, mint általában az érdekes partik.
Tévedsz, ez egy előre eldöntött, átgondolt lépés volt, hogy a következő partiban, amikor 2-esben maradok Zsolttal behúzom az all-in-t. Szerintem ez ki is derült a chat beírásomból, lehet hogy lemaradtál róla.
+2 pontot kellett elérjek Zsolttal szemben, már csak 5-en voltunk, Zsoltnak elég sok zsetonja volt, nekem emlékeim szerint 1100 körül a vak talán 150/300, épp nagy vak voltam, Zsolt rám emelt mindenki dobta, így maradtam 2-esben vele és igen, szinte a lehető legrosszabb lappal (talán 52-vel) all-in hívtam. Ha dobom, akkor maradt volna
800-am 150/300-as vaknál. Az igazából már csak 1 ellenfél ellen dobató zsetonmennyiség, ha már 2-en partiban vannak, akkor valószínűleg az utolsó játékos már rosszabb lappal is megadja az all-in-emet.
Nagyobb esélyt láttam egy 30-35%-os partiban 2-esben Zsolttal, mintsem azt várjam, hogy egy Debreceni játékos nagyobb harcba keveredjen vele.
Ha Zsolt megad (vagy nagy vak) és még valaki köztünk és akkor all-in megyek, akkor nagy eséllyel Zsolt dob és várhatom a megadó döntését mögötte. És megadás esetén mondjuk van egy 50-60%-os partim. Ha ezzel valakit kiejtek (nem Zsoltot) azzal sem megyek sokra, hiszen Zsoltnak kellő zsetonja volt ahhoz, hogy bekerüljön az 1-3-ba. Ekkor viszont nekem már csak egyetlen sorrend lett volna jó, ha én megnyerem az asztalt (800-ról), Zsolt pedig 3. lesz. A fentiek alapján sokkal jobb döntésnek tartottam bevállalni akár egy 30-35% esélyű partit és ezzel Zsoltot meggyengíteni egy kicsit és a kb. 2350-es zsetonnal már esetleg nagyobb eséllyel harcba szállni, mint sem tovább várni egy hasonló alkalomra, akár jobb lappal is.
Lehet, hogy más nem lépte volna meg, én ezt tartottam a legjobb döntésnek, amit meghozhattam. Aztán persze lehet vitatkozni velem, de akkor írjatok is hozzá valami magyarázatot, ami a fentiekkel szemben, ad egy jobb alternatívát. Ne csak azt, amit a chatben írtatok, hogy miért nem vártam egy jobb lapra.