Evil of Malahide Creative Commons License 2010.09.23 0 0 23793

2007 szept 13 (...) szinten warri, human, Fradista kari nevvel..na ezt nem is reszletezem kulon:P szerencsere nem pvp szero volt, bg-ken igy is ereztem a megkulonboztetett figyelmet ha belefutottam magyarokba

mondjuk az elso arena healeremet is igy szereztem, AV-ben szolt ram, neki spec bejott a nev

legnubabb dolgaim? hat lehetetlen felsorolni lol

maga a guildem is vernubokbol allt, meg csak nem is ismertunk lvl70est, senki a guildbol

egy laza 3-4 oras Deadmines run alatt alakultunk egyebkent, es nagyjabol egyutt szinteztunk 70ig, leirhatatlan viszontagsagok kozepette

mikor 70es lettem, 1-2 nagyon rosszul sikerult Kara kiserletet kovetoen, reszben frusztraciobol kifolyolag pvp-re koncentraltam, ami nem is ment rosszul, ez az idoszak volt ugye az MS warrior fenykora, soha nem felejtem el azokat a sokszor egyoras AV-kat, ahol mindig kozvetlen az arcvonal elott arattam, neha-neha visszaugrottam healeltetni aztan ujra fejes az ellen kozepebe

fura modon ez segitett kesobb a pve-ben, ugyanis itt tanultam meg makrokat irni a warri pvp-hez (charge/intercept, spell reflect+shield stb..)

BC vege fele rolloltam egy samit, aki szegeny elementalnak indult, de persze nagyon hamar be lett torve restoba

azota is healer a fo profilom, szeretnem hinni hogy fenyevekre vagyok a kezdo szintemtol jatekmechanikai ismeretek teren, de neha lenne kedvem megint fogalmatlanul racsodalkozni erre a vilagra, ez az ami hianyzik LK-ban kicsit, ICC-n kivul nincs tul sok felfedezni/latnivalo

Előzmény: Deashi Barai (23791)