dögönbőgő válasz | 2010.09.23 09:13:15 © (
18491)
"Drága jó" Gyurica úr, ismerősek az alábbi sorok?
Azt hiszem nem is
jövök ide gyakran ezután…
Előzmény: Gyurica úr (18490)
Ismerősek:
babarczyeszter válasz | 2009.04.01 11:19:27 (
14990)
Ezt a topikot véglegesen elhagyom.
babarczyeszter válasz | 2010.08.16 22:43:57 (17734)
Megmondom, miért
jöttem vissza az Indexre…
Előzmény: 33nev (17692)
babarczyeszter válasz |.08.12 22:18:46 (
17486)
Kösz mindenkinek, aki
beszólt ide. Egy időre most megint
lelépek.
babarczyeszter válasz | 2010.08.12 21:59:05 (
17482)
Örülök, hogy itt
vagy, Pixy.
Előzmény: Pixy (17473)
babarczyeszter válasz | 2010.08.12 10:10:04 (
17468)
Benéztem, mert egy másik topikban segítséget kértem teljesen más ügy okán.
Előzmény: Gondoljátok meg (17456)
Többször leírtam: én a magam részéről a fórumon nem „jövök-megyek”, „vagyok”, „benézek”, „elhagyom”, „visszajövök”, „lelépek” stb., hanem írok, fogalmazok. Pihenésül, szórakozásdiból. Még csak nem is „fórumozok” (ahogy mondani szokás), pl. már el sem olvasok minden hozzászólást, csak azt, amelyről gondolom, talán érdekes lehet valamiért. Ha olykor „lelépek” valami miatt (gyakorta előfordul), nem jelentem be, nem szólok róla, arról pedig, hogy miért „lépek le”, miért „jövök vissza”, még annyira sem beszélek, ugyanis érdektelen, ráadásul senkinek semmi köze hozzá. Egyedül Babarczy hiszi rendíthetetlenül, hogy az ő jövése-menése, megjelenése, távozása, „lelépése”, „visszatérése” többeket fölizgat. Persze lehet, hogy igaza van, időnkénti hiánya átjár mindenkit, mint huzat a házon, elképzelhető, ám az egészen biztos: nékem teljesen mindegy, „itt van”-e Babarczy Eszter, vagy sincs.
Többször leírtam: Babarczy „szétszerelésében” számomra nincs különösebb élvezet, tehát sokkal inkább Verebes, Almási, Esterházy „babraczysmusán” csodálkozom nyilvánosan, illetve a Verebesén, az Esterházyén nem is annyira, jókora kanzsákok ők egy kisdarab mosolygós-női folton...
Babarczy Eszterhez nem szóltam, nem szólok, nem vitázom, nem „kommunikálok” vele. Valamikor (jó régen már) küldtem néki
egy nyílt levelet, amelyben fölajánlottam, hogy intellektuálisan a lányommá fogadom (ha akarja), megtanítom írni, fogalmazni (ha akarja). Babarczy nem válaszolt a levélre. Ennyi történt. Vagyis nincs Babarczy Eszterrel személyes kontaktusom, nincs vele kapcsolatosan „szét- és összeszerelési” vágyam stb., ám ha mégis támadna bennem ilyesmi, azt személyesen foganatosítanám, mert a személyes probléma személyesen kezelendő.
Hogy miért éppen itt szórakoztatom magam (Babarczy Eszter ürügyén) Almási Miklós esztétaprofesszor és
von Haus aus báró Suvernyák macerálásával? Erről is beszéltem már. Merthogy történelmileg alakult így.
Végül egy „szakmai” megjegyzés: az általad idézett nick-szöveg-hamisítás kutyaütő tevékenység, abszolúte nívón aluli stilárisan, vagy amiként Töröcsik Mari fogalmazza a
Szamárköhögésben: gyöngemáz.
Tegyünk egy próbát! Az itt megszólaló nickek
mindegyike rühell engem ugyebár, illetve azoknak 99 %-a kifejezetten gyűlöl, a pokolba, a halálba, a halálnak is a kékeres martjára kíván, vagyishogy senki sem elfogult mellettem. Kérdés: akad-e, akár egyetlenegy nick is, aki elhiszi néked, hogy az általad idebuzerált szöveget én írtam?
Lássuk!