Miközben örömmel látom, hogy Zka ügyesen tölti fel a listát, azért bedobnék egy retro-topikot is, hátha valaki ráugrik.
Egy másik fórumban wowozásunk történetét évekig dokumentáltuk Deashi Baraival és Sleeperrel. Most olvastam vissza és nagyon vicces dolgok voltak.
A kérdés, ami felmerült és szerintem érdekes lehet: hogyan emlékszel vissza arra, amikor elkezdtél wowozni? Mikor volt, milyen karakterrel indultál, mi lett vele? Milyen sztorik voltak nub-korszakodból? (mindenkinek volt ilyen. :D)
És a válaszaim:
A topik szerint 2006. március 10-én vettem meg a játékot, egy pénteki napon, de utána még jópár napig nem töltöttem fel az accountot, valamilyen vizsga miatt. Előtte már játszottam azzal a trial-accal, amit DB adott.
Egy human warriort, Torvaldot indítottam Bloodscalpon, akivel egészen BC közepéig játszottam. (Amikor átálltam kecske enha-sámánra.) Arra emlékszem ebből az időből, hogy épp AQ-kapunyitási pánik volt, mindenki gőzerővel gyűjtötte a bandage-okat, miközben a legjobb klánok már farmolták BWL-t. Talán 2 hónap alatt lett lvl 60 a warrior és az akkori guildemben (Immortal Army) kb. 5. vagy 6. protos warrior lettem. Akkoriban még nem nagyon volt más tank raidben, mint warrior, a palák és a druidák pedig szinte kivétel nélkül healerek voltak. DB-ék akkoriban épp Nefariant próbálgatták, Sleeperék pedig akkoriban alapították a guildjüket és egyenként ölögették a szörnyeket MC-ben.
És ti hogy indultatok?