dögönbőgő Creative Commons License 2010.09.23 0 0 18491

"Drága jó" Gyurica úr, ismerősek az alábbi sorok?

"Söröskereszt 2007.11.28. 15:39 [#2026]

Az Indexen darabokra szedtem Babarczy Esztert vagy 3x, aztán megolajoztam, majd újra össszeraktam, és kivittem az ócskapiacra eladni. 
A tavasszal + a nyáron ¤vöröscsontú¤, illetve ¤vaslábas¤ nicken destruáltam ott. Ujjgyakorlatos játék volt neokantista moll-hangsorban. Sok idõm van. 

Sajnos pár ballibsi moderának nem tetszett, hogy okkal-joggal hazugnak (is) neveztem a farizeus Frizu Nénit, és kitiltottak moderatoramente. Vitatkozni nem tudtak, így természetesen a letiltás a legjobb ilyen esetben. 
Most is ott vagyok pertye a szokásos stílusommal,ami felismerhetõ, csak most más nicken. 
De ott legalább van egyfajta nívó, amíg ez a zokniszagú brancs itt egy 1961-es makkoshotykai KISZ-leányklub színvonalán izzad. Ahol a pattanásos kis pubilányokat stoppolni és bundáskenyeret sütni tanították anno. 
Õszintén szólva röhögni járok ide. 
Meg elfilózni arról, hogy milyen mélyre zakkanhat az egyébként is igénytelen némbernép, ha boldogtalan az élete, nem kell már önmagának sem,... és megtalálja közben a hasonló rozzanéletü lepruttyantakat. 

Azt hiszem nem is jövök ide gyakran ezután. A sok nevetéstõl ugyanis cserepes lesz a száj. 
Ez a hely lefelé nivellál, ha mondhatom így. 

/Ajakbiggyesztõs és orrfintorgatós szmájli. Broáfffff!/"

Gyurica úr áldásos tevékenysége a tűsarok.org-on:

Az Indexen darabokra szedtem Babarczy Esztert vagy 3x, aztán megolajoztam, majd újra össszeraktam, és kivittem az ócskapiacra eladni.

Előzmény: Gyurica úr (18490)