hederg Creative Commons License 2010.09.22 0 0 4073

Ebben igazad van.Egy helytartó mindig a felettesei szerint cselekszik.Ez miután pártalapú ez az egész önkormányzosdi igy müködik más pártokkal is.

Valóban a választó a birka.

De miután valahol olvastam a magyarok mintegy fele amit olvas nem tudja értelmezni adódik belőle szivesebben hallgat bármit,egyszerü képeket memorizál.Igy nem fárad a szeme részletekben.Nem kell erőltetni agytekervényeit.

És akkor jön a média ahol már felfogásához igazitva kapja az adott csomagot.(Érdi Újság stb.)

Ráadásul miután ez belesimul a TV és hasonlók müfajába már másnap nem emlékszik a kinos,zavaró dolgokra csak arra amiről naponta kap megerősitést.(anno tanitották hogy alakul ki a kézség a megismerésből)Egyszerü bevésődés,ez különben nem kizárólag az emberi agy tulajdonsága.

Tudom szélmalomharc felhivni a figyelmet arra egy közösségnek nem egy központból irányitottat kellene választani .De a földihalandó a kedvenc párt szinét figyelve megválaszt bárkit.

Irtam,ki kellene próbálni mint Kaligula a lovát,hátha befutó lenne ha jó iksz mellé lenne odatéve.

Előzmény: Törölt nick (4072)