vanyek82 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 2587
Ismét kellemetlenül jártam a múlt pénteki incidensem után, nem hiszem el... Egy 2.0 dci trafikon kicseréltem egy már típusbetegségnek mondható csapágyat a váltóba (azt a tűgörgőset ami a váltóbowden tengelyén van) mert berohadt ugye. Az autóban 200 valahány ezer km van. Mikor levettük a váltót akkor jutott eszembe, h ki kell ilyenkor cserélni a kinyomócsapágyat is mivel az nálunk még egy kocsiba se ment el 250-300nál többet soha, akinek traficja van az tudja miről beszélek. Szóval ment vissza a régi kinyomócsapágy és rá pár napra párszáz km után hívnak, h beesik a pedál reggelente, de rápumpál kettőt és jó. Sajnos egyértelmű a hiba oka, de természetesen az ügyfél meg értetlenül áll a dolog előtt, h eddig jó volt most, h levettük a váltót beszart.
45E ft a két csavarfelfogatásos kinyomó csapágy mert csak gyári van belőle...
Mivel most dolgoztam az illetőnek először akár azt is gondolhatja, h beraktam egy szart, csakhogy megint levegyem a váltót. Amit meg is értek mert ismeretlen vagyok Neki, még az is lehet, h én is erre gondolnék. De ez nem így volt. Elég kellemetlen a dolog