ronkovics86 Creative Commons License 2010.09.20 0 0 10835

Az lényeges, hogy megvagy! :-)

De, lehet. Nem utaztam emeletes buszon, majd legközelebb. :-)

Írül akkor sem értem. :-D Lehet, hogy el akar varázsolni, de mondjuk megijedek a kiabálásától...

Hááát, sok szép helyre mennék én is, többek között Skandináviát is akceptálnám, bár elég messze van.

Ok. :-) Meg a korcsolyázás.

Azért elég ihletet adhatna egy időre. Nem úgy gondoltam, hogy nekiállok ott adminisztrátorkodni, aztán még a kedvem is elmegy az egész környéktől. :-) Hanem, hogy lenne annyi pénzem, időm, lehetőségem, hogy ellébecolnék és gyártanám a festményeket meg az elméleteket. :-)

A mindennapi úszósportot minden esetre biztosan gyakorolnám, ha már arra járnék. Vagy ott vendéglátóznék.

De teljes mértékben igazat adok neked. Nekem is számtalanszor eszembe jutott, hogy nem okozna problémát máshol letelepedni vagy dolgozni. De valahol nem szeretnék. Itt a legkönnyebb, ahol születtem. Mert ez a város áll annyira közel a szívemhez, hogy hiába mérgezi be bármi munkával kapcsolatos a hétköznapokat, elég tiszta az érzés ahhoz, hogy győzzön. Ahova pedig "csak" a szépség köt, elveszítheti csillogását.

"Életünk legnagyobb utazása sosem ér véget." Ezt ki kéne plakátolni! Telve reménnyel és pozitív energiával. A Dalai Láma is megdicsérne ezért. :-)

Nem úgy, mint a vonatos ember. :-) Pestről hazajöttömben az állomáshoz közeledve kimentem a két kocsi közé. Aztán jött a kaller, hogy álljak már arrébb, mert ő bemondja, hogy hol vagyunk... :-D Hja, mondom, nem tudtam, hogy ez így megyen. Látszik, nem utaztam manapság sokat vonaton.

Micsoda bonyodalmas munkaidő. :-) A korai távozás irigylésreméltó. :-)

Ebből is látszik, hogy falun élsz. Hétvégén voltam felétek. Képzeld, sikerült elcsípnem a víztorony nyílt napját!!! Átsétáltam az aluljárón, kibukkantam, azt sem tudtam, hol vagyok. Másik városban-e vagy csak egy ismeretlen városrészben... Lidl, körforgalom, csak nézegettem. Felsimerhetetlenül megváltozott minden, mióta ott jártam. És akkor döbbentem rá, hogy a hegy egy falu. Az emberek köszönnek, kedvesek, udvariasak, segítőkészek és kellemesen lassúak hozzánk - rohanókhoz - képest.

Én csak a buszt látom/láttam - sofőr nélkül. Lélektelenül. Jobban kifejezve géplélekkel. Nekem szép!

Ügyvédem jelenlétének hiányában nem válaszolok. ;-D

Előzmény: Neith (10834)