Törölt nick Creative Commons License 2010.09.19 0 0 45753

A katonalányokat én viszont életből is ismerem. Ugyanilyen mosolygósak habitustól függően. Itthon is rendelkezek olyan képekkel (ezeket mi készítettük) amiken átlagos, hétköznapi katonalányok mosolyognak. Rosszul fogod meg a kérdést. Abból indulsz ki, hogy borzalmas dolog ha lányok is katonák. Indulj ki abból, hogy talán nem is rossz dolog és talán a többség még jól is érzi benne magát.

Legyszives mutasd meg nekem hol irtam azt hogy borzalmas dolog ha a lanyok katonak. Ezt te es Mumu probaljatok a szamba adni. En epp az ellenkezojet vallom.

Sot egy szentsegtoro dolgot fogok irni, amit meg kimondani sem lehet Izraelben: Az izraeli lanyok nem katonak. Sme Jiszroel! Holile!

Ez az igazsag. Eltekintve nehany elszant lanyrol aki valoban katona akar lenni es valoban eletceljanak tekinti es ennek megfelelo helyre keri magat (ha jol tudom az elso ilyen kiserlet valami macska nevu batallion ami a Jordan hatar mellett allomasozik) a tobbiek feleslegesen pazaroljak az allam penzet. Az izraeli katonalanyok tobbsege a 2 ev alatt amit benn tolt, ha egyaltalan annak lehet nevezni mikor vannak akik minden este hazajarnak aludni mindent csinalnak csak eppen katonai funkciokat nem.

Es erre kerem a cafolatot. Valamint arra, hogy ez igy nem gazdasagos, penzkidobas es a nok eletebol 2 feleslegesen elfecserelt ev.

Előzmény: Gavriel (45748)