S kami53 Creative Commons License 2010.09.18 0 0 586
Iszaap!

Nekem nem azzal van bajom ,ha valaki kritizál.
Én azt nem szeretem amikor valaki mindent fikáz. Ez sem jó ,az sem jó, és semmi sem jó.

Elfogadom és nem is ágálok ellene, de mivel nincs képzettségem a rádiózáshoz csak örömömet lelem benne az szerintem nem jelenti azt, hogy fikázhatnak embe

A képzettség szerintem nem azt jelenti van hozzá tehetsége. Szerintem sok ember a képzettségével ki t..........heti a h.t.ó felét. Senkit nem akarok megsérteni ,de olyan valaki kritizál aki mindenkit kritizál.

Ez egy baromi egyszerű dolog. Azt azonban még nem tapasztaltam, hogy tett is volna valami érdemlegeset csak fényezi magát és mások amit írnak az mind hülyeség, szellemileg alultáplált, és sorolhatnám még a jelzőket tovább.

Én Silverfox-nak csak igazat tudok adni.

Látja a bajok forrását.

Csak sajnálni tudom azokat akik bejutnak az új testületbe, mert 2-3 hét elteltével azok is hideget-meleget fognak kapni.

Épitő ötleteket azonban nem. www.kekto.fm is bizonyos személyektől csak a ledegradálást kapják. De ez nem próbléma hiszen demokráciában élünk.

De amennyire olyan büszkék egyesek (képzettségükre) azok nem mutatnak semmit.
Duma meg a betük leütögetése a szgépen az megy , de másra nem telik az erejükből.
Ehhez szerintem nem sok mersz kell amikor valami konkrét feladatra felkérik az illetőt akkor hirtelen más elfoglaltsága akad.
Sürgős és halaszthatatlan feladata lesz rögtön.

Én nem azt mondom pl. a Déelegyházi Hirek olyan szuper lehetne szebb, jobb ,de nem kritizálni kell egy képzett újságírónak, hanem oda menni és csinálni, tanácsot adni, segiteni.

Ez sajnos már nem megy!! Csak a kritika megy de az ezerrel.

Hát csak ennyit szerettem volna válaszolni Iszaap és nem sértődöm meg rád.

üdv:skami53