Bocsánat, kicsit elmaradtam. De megkerültem. :)
Ha nem is emeletes buszon szenderedtél el, de azért ugye utaztál rajta? Úgy nem lehet Londonba menni, hogy nem utazol emeletes buszon. Na jó, ezt csak én gondolom így. :)
A tündérmeséket érteni kell? Á, nem hiszem. A tündérmeséket egyszerűen: hallgatni kell, és hagyni, hogy magával ragadjon a hangulata. Hagyni magad elvarázsolni. Csak ennyi. Hiszen ezek is olyan dolgok, amiket nem lehet megérteni. De ez tipikusan az a példa, amit nem is kell. Mert nem arra való. :)
Hát, ugorj be valaki bőröndjébe, aki Írországba megy. Oszt visznek. :D
De én Dániába, Finnországba, Svédországba, meg Norvégiába is szívesen elmennék. Egész más ott az élet: más a ritmus, mások az emberek, a levegőről ne is beszéljünk. :)
Helyes. Menj csak a Balatonra. Én arra gondoltam, hogy télen kéne lemenni. Még sose láttam a befagyott Balatont csak képeken. De az ugyebár… annyit is ér. :) Az ősz is szép lehet. És már csak azért is jó lenne elmenni ezekben az évszakokban, mert akkor nincs tömve emberrel.
Ebből a szempontból igazad van, el tudna varázsolni a táj. De. Ezt csak most gondolod így. Ha ott élnél, számodra ez lenne a természetes. Lehet, sőt biztos, hogy akkor is tudnád értékelni, de messze nem olyan mértékben, mint ahogy most gondolod. Mert megszoknád. És én pont ezért nem szeretnék ott élni. Mert nekem kell az a varázs, amit akkor érzek, és olyan mértékben, amikor lemegyek a Balatonra. Szóval érted… :) Amúgy az apartmanban, ahol éltünk a házigazdák mondták: már nagyon régen nem úsztak a Balatonban. Ebből is látszik, hogy az ott élő emberek egész más szemmel nézik, mint mi, innen a távolból.
Márai Sándornak vannak értelmes gondolatai. :) Önmagunk mindig a legeslegnagyobb rejtély lesz számunkra. És pont az a jó benne, hogy sose fogunk önmagunk végére érni. Vagyis életünk legnagyobb utazása sosem ér véget. :)
Téged nem határolnak be az évszakok? Jó neked. :) Engem bizony elér a medveszindróma. :))) Mondjuk aludni amúgy is szeretek, és morcos vagyok, ha nem alhatok eleget. :))
Hát lehet, hogy majd megszokjuk. De engem a megszokásban is idegesíteni fog. :) És remélem, hogy azt hangot kicserélik valaki máséra, mert az engem hiperszuper módon idegesített. Semmi természetesség nem volt benne, és ettől csak rosszabb lett. :)
Ja, én futok a buszra, mert ha fél 8 előtt érek be, akkor gyűjtöm a pluszokat, és lecsúsztathatom a munkaidőből. :D Ha meg fél után, akkor meg mínuszolok, aztat meg nem szeressük. :) Bár csak arra kell figyelni, hogy a mínusz 8 órát ne érjük el, mert akkor ugrik egy szabadság… Bezzeg plusz 8 után nem jár szabi. :D Mostanság amúgy stabilan tartom a plusz 5-6 órát, és ha úgy gondolom, és a munka is engedi, akkor fél 3-kor pápá. :)
Miaz, hogy meg sem nézed, ül e valaki a fülkében? Én mindig ránézek, és köszönök. Szóval arcról már simán ismerem őket, egy-két sofőrrel meg már úgy vagyok, hogy ha épp akkor megyek el a buszmegállóban, amikor szállnak fel az utasok, és a sofőr kinéz, akkor látom, hogy felismer ő is, és köszönünk egymásnak. Volt, hogy a suhanó buszból integettek ki. :)
Na várjunk csak. Mi a baj az én agyammal? :) Szóval szerinted nem válna az emberiség javára a halálom után?????? :D