iszaap Creative Commons License 2010.09.18 0 0 579
Rózsaszín levesnek!

Na először is, amit félre akar érteni az ember azt félre is érti. Nem arról volt szó, hogy kedvez vagy nem kedvez a "jelenleg hatalmon lévőknek" a fórum beszüntetése! Olvassa el még egyszer, annyira értelmes embernek tartottam eddig, hogy megértse az értelmes szót! Remélem nem kell csalódnom.

Másodszor pedig: Erdélyi Úr, maga unatkozik! Miért kéne minden egyes hallgatónak reflektálni az elhangzottakra? Elég az ha magukban eldöntik, hogy azon a bizonyos napon ki mellé fogják tenni az X-et. Persze, értem én! Jobban örülne ha jó sokan írnának véleményeket, lehetne vitatkozni, egyetérteni, felháborodni stb... De ne csodálkozzon, hogy nem ír senki, mikor az az ember, aki esetleg úgymond "grófnő párti" és be merne írni akármit is ebbe a fórumba, azt maga úgy elküldené melegebb éghajlatra, hogy többé talán még a számítógépet se merné bekapcsolni. Mellesleg meg kell, hogy jegyezzem: igaza van csak a stílus... :) meg hát eddig az "ellenfél" szimpatizánsai nem tudtak értelmes hozzászólással érvelni. Inkább keressen magának valami új hobbit, amivel le tudja kötni magát és nem ezen idegeskedni. Ezt csak jó tanácsként írom.

Harmadszor: akik eddig nem eszméltek fel azok nem is fognak a szavazásig. Felesleges ellenkampányolnia, energiát feccölnie ebbe a dologba!

És végül azt kell, hogy mondjam tényleg nagyon gyenge a Kéktó FM eddigi teljesítménye. Nem akarok megbántani senkit, bizonyára sok munka van benne és reménykedek, hogy ez csak a kezdeti állapot és hamarosan belejönnek a dologba.
Továbbá nem szeretném megkapni, hogy ha én jobban tudom csinálni, akkor menjek és csináljam én mivel belátom, hogy nekem nincs érzékem hozzá és semmi keresnivalóm nem lenne ott. Leszögezem, hogy ez személyes vélemény és nem szeretném bántani a rádiót és örülök, hogy van és hajrá meg minden!