Folytatom a sort, amit megkezdtetek+
Büntetném az ORTT-t és a törvényhozás ebben érdekelt prominenseit, akik engedik, hogy minden nap, még hétvégén is reggeltől késő délutánig a fülbevalós nagypapa és társai ordítva tukmálják rám a jobbnál-jobb termékeiket, a szintén órákig tartó telefonos játékokat, a betelefonálós kuruzslókat, jósokat, jövőbelátókat, "orvosokat", stb.
Büntetném azokat is, akik ezeket a "szolgáltatásokat" igénybe veszik, amennyiben segélyben részesülnek, megvonnám a segélyüket, ne az én adóforintjaimból butuljanak tovább.
Még gondolkodom a büntetésen, mert az kevés lenne, hogy mindegyiket csokorba kötném, bezárnám, és csak ezeket a szarokat nézhetnék, és természetesen vásárolni, jósoltatni és telefonálgatni is kellene nekik, szigorúan saját költségre.
Nem tudom, hónap végére mennyi zsetonjuk maradna, valószinű nem sok, vagy semmi, de meg ne próbáljanak segélyért kuncsorogni.
Ja, majd elfelejtettem, hogy az ostoba sorozatok gyártóit is büntetném a nézőikkel együtt.
Ne mondjátok, hogy ha nem tetszik, kapcsoljam el. Nem nézem, pánikszerűen elkapcsolok, DE AKKOR NE IS FIZESSEK ÉRTE! Én nem ezekre fizettem elő.