vanyek82
2010.09.15
|
|
0 0
2550
|
Ma jött hozzám egy 1.9 DCI Trafic és több mint 100E km óta nem volt benne olaj csere, se légszűrő meg ki tudja mikor volt vezérlés. Mondtam, h ezeket azonnal megcsinálom. Persze nem engedték, mert csak a legfontosabbakat lehetett, azt hittem ennél nincs fontosabb, és van! Ilyen állapotú kormányösszekötő gömbfejeket és alsó trapézgömbfejet még életembe nem láttam, csodálom, h kijött még lábon a kocsi (én németországba jár a kocsi) emellett nem ment csak 3E-es fordulat felett. A hiba a légtömegmérő volt ugyanis elszakadt benne a szál, de érdekes módon... meg is néztem gyorsan a légszűrőt. Azt hittem sírni is fogok komolyan mert ugye abban is több mint 100E km van, szarrá volt szakadva és a maradék szűrő egy fekete gulacs volt. Már láttam sokmindent életembe de ilyeneket még nem. Nem hittem, h van ennyire elhanyagolt kocsi a világon. Szóval a végeredmény az lett, h megy szépen a kocsi és jó a futóműve. A légszűrőt meg kivettem, nem is raktam vissza. A tulaj azt mondta nincs rá pénze. Nem is folytattam tovább a beszélgetést a faszival. Aki hülye haljon meg. És ez egy igaz történet ami 20 perce esett meg velem! |
|