Nézegetem azért a fórumot.
Nem igazán értem a kérdésedet. Ha jól sejtem, akkor Magyarország felől mész és Mosztár felé tartasz. Akkor mit keresnél Kiseljak környékén? Remélem nem arra gondoltál, hogy Visoko és Kiseljak közötti ezredrangú úton vágnál át! Nem jártam arra, de van tapasztalatom igazi alsórendű utakkal Boszniában. Volt ahol lukas fahídon kellett átkelnem. Ha meg esetleg arra gondoltál, hogy Zenica után térnél rá erre az útra és teljesen kikerülnéd az autópályát, akkkor már inkább teljesen át Travnik - Donji Vakuf - Jablanica felé.
A két legegyszerűbb lehetőség még mindig: vagy teljesen elkerülöd ezt az útvonalat és Banja Luka - Jajca felé mész, vagy közvetlenül Szarajevónál teszel egy kis kitérőt. A Szarajevó- autópályagyűrűt építik (az ottani M0), pont Kiseljak felé (majd azon megy keresztül).
Biztos van jobb megoldás is, de én Szarejevó központja felé kerültem. Ha Zenica felől jössz, akkor az autópálya vége után Vogosca felé be egészen Szarejevó központjáig, majd ráfordulni a Jablanica/Mosztár felé vezető 4 sávos kivezető útra és onnan egyenes az út csak figyelni kell a Mosztár táblát..
A Zenica Zepce közötti terelés kétirányú, ugyanis az eredeti utat (hidakat) a csupasz vázukig visszabontották. Nem tudom meddig tart a terelés, de gugli fordítóval megpróbálkozhatsz értelmezni a bosnyák autóklub honlapját:
Bosnyák autóklub