lotro-rol majd ird meg mit gondolsz
mikor en probaltam, egybol besokkolt hogy milyen gyonyoru a grafikaja, alacsony instakban voltam, azok sem voltak rosszak ezzel az erdekes fellowship manover szisztemaval, viszont tele volt apro, de nagyon idegesito fassagokkal amik egy ido utan mar elviselhetetlenne valtak
hirek szerint most kapott nagyon komoly patch-et, UI-tol kezdve kismillio dolog valtozott elonyere, legalabbis ez volt az usa jatekosok velemenye, ugye europaban kesik ez az egesz, valszeg szept vegere elesitik csak
(legfontosabb ujitas talan az hogy VEGRE a fejukhoz kaptak, es be fogjak engedni az addonokat a jatekba, ott mutatkozott meg igazan a wow folenye hogy pl egy nyomorult terkepert, amin a kuldik helye jelolve van, ketes ruszki oldalakra kellett jarni, DBM, Auctioneer vagy eppen recount meg total ismeretlen, ezert nagyon sok minden idegesito manualis szoszmotolessel jar)
amit még megemlitenek: karakterek mozgasanimacioja eleg bena, a GM-ek pedig idegesito bot-ok, csak es kizarolag az elore leadott sablonvalaszt fogjak szajkozni, nekem 3 kulonbozo GM adta szo szerint ugyanazt a -szamomra nem kielegito- valaszt az egyetlen ticketemre, ennek a masnapjan toroltem is az elofizut
ettol fuggetlenul LORE terén nyilvan fenyevekkel megelozi a wow-ot, en mindig azt szoktam mondani, hogy ha a Blizz csinalhatta volna meg a lotro-t, az lenne a vilag legjobb jateka, messze