Kedves Logofet,
Annak megítélése, hogy Babarczy civil kerekasztal projektjére felvett hat millió Forint -a befektetett munka és szükséges eszközök ellenértékeként - sok v. kevés a projekt specifikációjának ismeretében lehetséges. Én ezt a specifikációt nem ismerem. Azt azonban meg tudom ítélni, hogy ez a projekt nem érte el a célját, mivel tényként megállapítható, hogy senki nem használja a weboldalt, a látogatottsága gyakorlatilag a nullával egyenlő, ezért levonhatók az általam korábban is megfogalmazott következtetések: 1.) Babarczy projektje sikertelen /cáfolja a Te korábbi állításodat a sikeres projektekről/, 2.) A projekt nem vált a társadalom hasznára, így a ráfordított összeg kidobott pénz, az egész egy fabatkát sem ér, nem h hat milliót.
Persze a konkrét felvetésem megpróbálhatod általános „hogyan vitatkozzunk az interneten?” v. „gyurcsány tettes vagy áldozat?” v. „a politikai vélemény hit v. észérvek kérdése?” illetve „összeesküvési elmélet-e ami igazolható de nem cáfolható?” témákká maszatolni. Én ebben nem tudlak és nem is kívánlak korlátozni. Viszont azt megjegyzem, h nem tetszik h Te olyan valakit próbálsz korlátozni a fórumozásban, akit én örömmel olvasok!
A politika nem észérvek mentén működik, hanem érdekek és hit mentén. Naivnak tűnik a feltételezés, h a választó-szurkolók képesek lennének észérvek mentén érdekük, vagy annak a fiktív v. létező igazságnak amiben hisznek az ellenében dönteni, és ez gyakorolna kontrollt a politikusi tisztesség felett. Persze az is naiv elképzelés, amiben én szeretnék hinni, hogy h a politikusi tisztesség egyéni morális döntés, és egy igazi
nemzetvezető – aki talán már látszik is- képes a rendszer által felkínált tisztességtelen útvesztők közül kitörni.
Kérdeznék is valamit a baloldali-liberális T.olvtársaktól: Szerintetek mi jogosít fel arra minket magyarokat, hogy azt mondhatjuk ez föld, Magyarország földje a mi nemzetünké?