ska1213 Creative Commons License 2010.09.10 0 0 623
Szia!
Köszi! Nem tudom mennyire lehet drámai ez a látvány másnak, de nekem/nekünk laikusnak eléggé az volt, pedig nem irtózom az állatoktól. Az általad küldött kép, teljesen olyan, mint amivel mi "futottunk" össze.Kivéve,h. a teste nem volt mintás.Ettől még ugyanaz lehet?(ugye ez is buta laikus kérdés?)
Kicsit szigorúnak érezlek, de rácáfolsz önmagadra, mert szerintem az én laikus leírásom alapján -szerintem- tökéletesen meghatároztad az általam leírt pókot.
Azért merészeltem a veszedelem szót használni, mert eléggé nagy példány volt, és bár eszünkben sem jutott elpusztítani, de nagyon megijedtünk, mivel a pókot is megleptük és ugye ilyen helyzetben nem is tudom... én ha pók lennék, mit cselekednék...
Mint említettem, ha másképpen nem megy, valahogy elővarázsoltam volna a képet a kamerából, de gondoltam várok addig, amíg ily módon nagyon nem sikerül.De te profinak bizonyultál!
No ennyit a magyarázkodásról!
Köszi még egyszer, és megígérem, amint tudok küldök képet, bár inkább oldalról látható. A te általad küldött kép sokkal jobban mutatja.

Még vmi.
Ja és a veszedelemtől nem menekültük meg, mert megcsodáltuk, igaz hogy szent borzadállyal, ha nem nagy baj.

(Bocs, lehetséges,h. kétszer írom ezt megint ide, lehetséges,h. elsőre nem sikerült?)
Előzmény: Ormótlan (621)