suplatyi Creative Commons License 2010.09.09 0 0 602
Nem feltétlenül kell!Csak valóban kényelmes.Ha jól emlékszem állattenyésztő iskolába jársz?Ha igen,biztos találkoztál már takarmány adag összeállítással elméletben,nem egy egyszerű dolog!Főleg ha nem akarunk semmi olyan kiegészírőt használni ami nem természetes eredetű.Én arra törekednék,hogy ha már hagyományos háztáji fajta a magyar óriás,lehetőleg úgy kéne nevelni,hogy ne kapjon semmi szintetikusat csak azért,hogy gyorsan felnőjjön.Valahogy úgy érzem az lenne az ideális,ha a saját magam által termelt takarmányokat ennék,Persze, ez egy pénzkereső tevékenység is egyben,de mégis jobb lenne természetes úton elérni,vagy megközelíteni azt az eredményt mint táppal.Így a termék inkább tartozna a prémium kategóriába,és nyugodtabb lennék,hogy nem a "szokványossal" etetem az embereket,becsomagolva "hazafias nejlonzacskóba"!Hangsúlyozom mégegyszer,én is a harminc százalék tápnál tartok még!Valahogy úgy érzem,ehhez kevés az ha valaki egyszerűen mezőgazdasági vállalkozó szellem,ehhez az kell,hogy az embernek legyen lelke is,ne legyen kicserélve egy pénztárgépre!:-)
Előzmény: förike (595)