ezért nem szoktam egyeztetni :):) megy be terv és vagy jön vissza hiánypótlás vagy nem.
van egy hész-ük meg egy rakás általános érvényű jogszabály. ha ezeknek megfelel terv, akkor nemet nem mondhatnak. ha pedig lejár ügyintézési határidő, akkor már csak a pecsétet tehetik rá, semmi egyebet nem tehetnek. - legalábbis ha rutinos a tervező és hozzáteszi doksihoz megfelelő nyilatkozatokat :) -. lehet kötözködni formai hibákra hivatkozással, de csak 1 szer!! ha azok ki vannak javítva, újabb kínjuk már nem lehet.
nálatok azt látom gondnak, hogy ha tényleg van az építési vonal (előkert kötött mérete) és kiadja engedélyt anélkül, hogy a garázs terve benne lenne doksiban, akkor ha kap egy köziges ellenőrzést úgy hatályon kívül helyezik az engedélyt mint a sicc. :( oszt akkor hiába ügyintéző hibázott, ti szívhattok.
nem tudom hol vagytok helyileg és mi a valószínűsége egy ilyen ellenőrzésnek, de országos átlagban (hivatalosan deklarált adat szerint) a kiadott építési engedélyek ~5%-t leellenőrzik szúrópróba szerint. és ehhez jön az építésfelügyeleti ellenőrzés (ez terveik szerint 100%-os ellenőrzés lesz, amire mondjuk kiváncsi leszek...) akiknek meg hivatalból kell eljárni, ha az engedéllyel kapcsolatosan jogszabálysértést tapasztalnak.
tudom h sok a "ha", de esély megvan rá h belefussatok...