Köszi, most már ezzel is okosabb lettem. :)
Akkor ez a közös kiöltség még nem olyan véeszes. A fűtés meg...meglátjuk.
Majd rákérdezek legközelebb az ingatlanos srácnál. Meg ahogy olvasgattam is, múlik azon is, hogy milyen a hőmennyiségmérő, mennyire szeret pörögni. :)
Akkor lehet, hogy tényleg kamuzott a parkolóval kapcsolatban, bár korrekt embernek tűnik, lehet ő is csak hallotta valahonnan. Mindegy végülis a pakolással nekem nem lesz olyan nagy gondom.
Örülök, hogy mindíg ilyen csendes, tiszta a lakópark, ez fogott meg először, meg a szép kert, a nagy fenyőkkel. :)
Igen, a vonatot hallottam én is, amikor ott voltunk, a György villa zajára nem is gondoltam, bár ott túl sokszor nincs rendezvény, ahogy én láttam
Igazából olyan lakásokat nézünk, ami az udvar felé néz és nem a Nagytétényi út felé, mert azért annak is van egy kis zaja.
Meg nem mondom melyik épület, de viszonylag hátul van, van belőle kertkapcsolatos is, meg a 3-ik emeleten is ugyanaz a lakás, csak kert nélkül :)) A kert igazán annyira itt nem lenne használható szerintem, meg talán a fsz. miatt többet is kéne fűteni, míg a 3-ik emeleten talán nem, és a kert hiánya miatt az olcsóbb is...
Köszönöm szépen a választ.