Paco155 Creative Commons License 2010.09.08 0 0 4208
th= tulajdoni hányad.

1tulajdoni hányad itt sacc /kb = 1.7 négyzetméter
Így nekem lakásra + tárolóra 16xxx ft a közös költség de ebben benne van a garázs 1550 forintja is.
5x nm-re jó volt a saccolása az eladónak, 9000-10000 ft között lesz.

A "mennyit fizetés" ahogy írtam erősen használatfüggő. Az hogy ki milyen meleget szeret, és a szomszédai mennyire szeretnek fűteni attól függ hogy mennyi hőmennyiséget fog elhasználi havonta fűtési idényben. Az hogy mennyien vannak a lakásban, és milyenek a fürdési szokásaikaz meghatározza, hogy mennyi melegvizet fog fogyasztani. Mi négyen vagyunk nagy lakással és a gyerekek , de főleg az asszony szereti a meleget. Így sokat fizetünk, nyáron 6-7000 összesen, télen ez lehet 26-27000 is.

Kíváncsi lennék parkolásra milyen területet vettek meg, merthogy nem olyan egyszerű egy telekátalakítás. De még kíváncsibb vagyok, hogy kik ugyanis a közgyűlés sem pénzt nem szavazott meg ilyesmire sem angedélyt nem adott rá senkinek. :P Szerintem egyszerűen csak hazudnak nektek, (mindent megígérünk, hogy van, csak mihamarabb vegyétek meg).

Pár perces megállást és kipakolást szerintem mindenki tolerál, az állandó jellegűek azok akiknek hiába szólnak mások.

A csend és tisztaság folyamatosan így van, nem csak egy jó pillanatot fogtatok ki. Bár a csend relatív. A vonat néha nagyon tud zajongani, meg a György villa esküvői rendezvényei.
Előzmény: Extreme (4207)