Extreme Creative Commons License 2010.09.08 0 0 4203

Sziasztok!

Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, remélem tudtok segíteni.

Párommal vásárolnánk egy lakást a lilomdomb lakóparkban, nagyon tetszik a lakópark hangulata, meg az eddig megnézett 4 üres lakás is, de persze nem olyan egyszerú a döntés. A lakások közül talán tudunk választani, inkább arra lennék kiváncsi, hogy Ti, akik már ott laktok akár évek óta is, ajánljátok-e most is a liliomdombot?

Elolvastam pár hsz-t, nyilván nem az egész fórumot, azt látom, hogy van pár gond, de, melyik lakóparkban nincs?

Amit láttam most, hogy sok a meleg víz fogyasztás néhol, a parkolással is vannak gondok, a szemét elhelyezésével és a kapu nyitással-zárásával is.

Ezek közül talán a meleg víz fogyasztás a legdurvább gond szerintem, remélem megoldódik. Illetve a közös költség mennyi tényelegesen? Nekem az ingatlan közvetító 10e Ft/hó-t mondott.

A parkolás se egyszerű kérdés, a mélygarázs beállót nem vennénk meg 2-3 millió forintért, viszont nem szívesem hagynám minden este a kocsit a lakótelep előtt, mert, ahogy elnézem másutt nem nagyon lehet megállni. Az ingatlanközvetítő szerint elvileg épülni fog vmi felszíni, talán fedett? parkoló is a lakóparkhoz, erről van vmi infótok?

Mondjuk legrosszabb esetben beállnék szüleimnél a garázsban, a lakóparktól kb 3 km-re laknak, nyáron még jó, minden nap bringáznék egyet, de télen kicsit neces. :)

Szóval, ha tudnátok tippeket, tanácsokat adni a lakóparkkal kapcsolatosan, azt nagyon megköszönném, vegyünk, ne-vegyünk ott lakást. :) Milyen egyéb gondok vannak?

Vasárnap jártunk ott bringával, a nagy kapu tárva, nyitva volt, simán be tudtunk menni, körülnéztünk, továbbra is nagyon tetszik minden. :)

Pár autó parkolt az út szélén. :)

Köszi előre is a válaszokat.