Viper-I. Creative Commons License 2010.09.08 0 0 4729
Sziasztok!

Visszaolvasva az elmúlt egy , másfél napi bejegyzéseket amelyből arra lehet következtetni , hogy igen csak nagy vihart váltott ki az egy forma és nem egy forma modellek kérdése....
Véleményem szerint , mely csak is a sajátom , azok a modellek kerülnek be a gyűjteményeitekbe amelyiket megveszitek. Az előfizetésesek viszont vissza tudják küldeni a kiadónak a számukra nem megfelelőeket.
Tulajdonképpen azt kell eldönteni , hogy egy komplett sorozatot akartok összeszedni vagy csak azokat amelyek megérintenek ilyen , olyan okokból vagy csak azért veszed meg mert szimplán csak tetszik illetve látsz benne átalakítási kihívást.
Én sem veszek olyanokat meg ami számomra nem jön be csak azért , hogy ki legyen a teljes sorozat.
Hiánypótlás képen én el kezdtem gyűjteni a Cararama - Hongwell - 1.43-it. Azok között is található retros nyugati épp úgy mint a mai korok verdái és meg kell , hogy jegyezzem eléggé jó minőségűek. Lehet , hogy nem olyan részletgazdagok mint a szociretrók de a vitrinben ezek is szépen mutatnak.
Tehát kinek a pap , kinek a papné....... :-)))

U.i.
Ezzel a pársoros véleményemmel senkit és semmilyen igaz ügyet nem akartam megbántani , leszólni!!!!!!