Igen nagy megelégedésemre szolgálna, ha a T. Olvtárs a továbbiakban nagy ívben kerülné a velem való kontaktálást. Egy bizonyos időpontban, kvázi kényszerűen belenéztem a modis topikba, és az ott olvasottak nem feltétlenül voltak hízelgők egy ékezet nélküli klavit használó kartácsra nézve.
Ha esetleg arra kivannal - a szokasos finomsaggal - celozni, hogy az egyik beirasodban mm-be utkozo modon "elcelodtel" (a szokasos balos ajer) es ezt nehezmenyezve abban a topicban erre rakerdeztem (marmint, hogy mikeppen lehet az, hogy egyes nagykepueknek szabad ilyet, mikozben masokat ezert siman kivagnak) es ennek kovetkezmenye az lett, hogy teged - masokkal szemben csak - atmeneti parkolopalyara tettek erte, megertem a felhaborodasodat. Tetszett volna maskepp elcelodni.
A masik pedig az, hogy ezen silany es szinvonaltalan beirasod ellenere kertem a moderatort, hogy megse jarjon el olyan kimeletlenul veled szemben, hanem csak purgalja ki a topicbol azt a silanysagot.
Azt hiszem elég finoman elmagoráztam azt, amit két szóval és egy névelővel is leírhattam volna.
Azt hiszem, a visszafojtas nem sokat segit. Az olyan kis balos gyermekbetegseg. A kadari "tudod-ugyis-de-ki-nem-mondom" szanalmas tovabbelese. Eleg baj az, hogy meg mindig divik itthon. Azt hiszem, ez a "finomsag" inkabb csak betekintest ad masoknak az iroja mentalitasaba.
De persze nem kell olyan korokben mozogni, ahol ez divatos. Most ugysincsenek egy darabig hatassal semmire. Ugorgyunk tehat.