Neith Creative Commons License 2010.09.05 0 0 10832
Aszondod, megette vacsorára? Akkor egészségére! :)

Tudom, hogy ügyes vagyok, de azért köszönöm, hogy emlékeztetsz rá. :D

Remélem, a buszon való alvás alatt azt érted, hogy az emeletes busz tetején ültél, és ott szenderedtél legszebb álmaidra. :)
Tudtam Roni, hogy számíthatok Rád! Amint kész van a képcsomag, és a beszámoló, küld csak, szeretettel várom. ;)
Hjaj, az északi földrész… engem annyira el tud varázsolni. Írországba nem készülsz véletlenül? Nekem az a legnagyobb álmom. Meseszép lehet. Betérni egy igazi ír kocsmába, hallgatni a zenét, és az embereket… a legendákat a tündérekről, manókról, varázslókról és ki tudja, még milyen meselényekről. És… és szerintem ott képes vagy el is hinni, hogy mindez valóság. Mert a hely maga azzá teszi. Hjaj! :)

Nem volt részed sokszor a Balatonban? Ejnye-bejnye! :) Pedig pont nemrég ecseteltem, hogy a Balaton… az számomra olyan, mint a Karácsony. Életérzés. A maga tökéletlenségével együtt, amikre oly sokan képesek panaszkodni. És belátom, igazuk van. De valahogy ha ott van az ember, ezek annyira a háttérbe szorulnak, hogy észre sem veszi. Legalábbis én így vagyok. És jöhet ide akárhány turista innen-onnan, ők sose fogják azt érezni, amit egy magyar ember, mikor meghallja azt a szót: Balaton.
De azt megállapítottam, hogy nem élnék ott. Mert akkor elveszítené a varázsát. :)
Szóval tessék összeszedni magad, és irány a Balaton! :)

De a lényeg, hogy rájöttél, nem? Tudod, jobb későn, mint soha. ;)
És ha belegondolsz, az ismeretanyagnak csak egy töredékére van szüksége az embernek az „életben maradáshoz.” De ilyenek vagyunk mi, emberek. Kíváncsiak, érdeklődők. És ez fantasztikus. Maga az ember, az agy, a szervezet fantasztikus. Ahogy működik, ahogy képes működni egyes szélsőséges esetekben. És azt hiszem, akármennyire is küzd az emberiség az idők folyamán a megismerésére, ez egy örök rejtély fog maradni. Mert ez tényleg megfejthetetlen. Hát nem érdekes? Annyi mindent képes megfejteni az ember, de pont saját magát nem. :)

5-6 óra között? Hmm… és vajon ez télen is működik? Mert ugye hamarabb sötétedik, az emberi szervezet is hamarabb rakja magát takarékra… Mert nyáron még csak-csak, akkor később sötétedik, mi is tovább maradunk élénkek.

Hát lehet, csak a teszt erejéig volt forgalomban az a beszélő busz. De ha minden jól megy, hamarosan megismerheted. Nem lesz nagy élmény, előre szólok. :D
Te Roni… komolyan évek óta nem futottál a buszra? Akkor ez naptárba felírandó esemény. :) Amúgy nem tudom, hogy csinálod. Velem gyakran megesik. És van, hogy hiába. :) De szerencsére olyankor csak átballagok a túloldalra, és hamarosan jön a következő. :)
Te név szerint ismered a sofőrt? Ugye tudod, hogy nem szabad beszélgetéssel lefoglalni őket? :)))

Örülök, hogy minden rendben van. Annak meg pláne, hogy úgy is érzed. Csak így tovább. ^^

Hát… én úgy tudom, hogy a gyógyók védőbevonata a gyomorsav ellen van, de hogy azon túljutva meddig van még hatása… passz. Amúgy asszem a gyógyszerek többsége a bélben oldódik, valamelyikre meg rá is van írva. De mondjuk ha ott oldódnak, akkor valamelyiken ezt miért hangsúlyoznák ki…? Talán nekem ezért kell óvatosan bánni a legtöbbel, mert ott oldódik, és nehogy még nagyobb kárt tegyen… Á, nem tudom, nem vagyok én orvos. A lényeg a lényeg: a sok-sok bogyó nem tesz jót a szerveknek. Hm, talán az agyam felajánlhatom. Szerinted azt fel lehet? :D

Nagyjából sikerült azonosítani a válaszaidat. :)
Előzmény: ronkovics86 (10831)