Kristóf 210 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 8900
Mond, hogy ezt mind csak viccből kérdezed és akkor talán még nem leszek öngyilkos.

Pont ezt beszéltem Tyerral reggel, hogy az ember nem tudja beleírni egy hirdetésbe elég világosan hogy a motor működésképtelen, honnan az istenből is tudnám a végsebességét vagy az utazóját. Az is elég egyértelmű a hirdetésbe hogy hiányos, ami elég árnyaltan de arra utal, hogy ez-az hiányzik róla. Az, hogy mi a baja egyel jobb kérdés, fogalmam sincs, meg se próbáltam soha beindítani, lehet hogy a hiányzó alkatrészek pótlása után működőképes, se időm, se türelmem, se helyem. Vigyék! Jobb lenne helyette valami értelmes cucc, és annál hogy áll a garázsba mozdulatlanul, és lassan 13 éve csak percekre látta a napfényt, vagy a szabad eget, hát annál elég sok minden értelmesebb dolog van. :)

Ami biztos kell rá: Kis lánckerék, termosztát, gázkar, pár bovden, egy hátsó fékkulcs, és fékpálca. A lánckerék elvileg jó a Simsonról, bovdent bármihez gyártanak, de az is biztos helyettesíthető, aki nem segg hülye az egy fékpálcát is tud otthon hajtani, a fékkulcs ha jól láttam méretre jó a Babettáról, a termosztátot nem tudom, de szerintem minden vizes német gépen ilyen volt, tehát nem lehet bonyolult dolog beszerezni.
Előzmény: kelsza (8898)