Mond, hogy ezt mind csak viccből kérdezed és akkor talán még nem leszek öngyilkos.
Pont ezt beszéltem Tyerral reggel, hogy az ember nem tudja beleírni egy hirdetésbe elég világosan hogy a motor működésképtelen, honnan az istenből is tudnám a végsebességét vagy az utazóját. Az is elég egyértelmű a hirdetésbe hogy hiányos, ami elég árnyaltan de arra utal, hogy ez-az hiányzik róla. Az, hogy mi a baja egyel jobb kérdés, fogalmam sincs, meg se próbáltam soha beindítani, lehet hogy a hiányzó alkatrészek pótlása után működőképes, se időm, se türelmem, se helyem. Vigyék! Jobb lenne helyette valami értelmes cucc, és annál hogy áll a garázsba mozdulatlanul, és lassan 13 éve csak percekre látta a napfényt, vagy a szabad eget, hát annál elég sok minden értelmesebb dolog van. :)
Ami biztos kell rá: Kis lánckerék, termosztát, gázkar, pár bovden, egy hátsó fékkulcs, és fékpálca. A lánckerék elvileg jó a Simsonról, bovdent bármihez gyártanak, de az is biztos helyettesíthető, aki nem segg hülye az egy fékpálcát is tud otthon hajtani, a fékkulcs ha jól láttam méretre jó a Babettáról, a termosztátot nem tudom, de szerintem minden vizes német gépen ilyen volt, tehát nem lehet bonyolult dolog beszerezni.