Flakvierling
2010.08.31
|
|
0 0
4318
|
Na de jó, megvan a ZUK. :) Bár az utolsó filléremből fizettem ki. :D Nagyon tetszik az, hogy szép arányos lett, jó nagy és nem igazán spóroltak a részletekkel (zsanérok, színezett hátsó lámpák, stb.). Ami viszont nem jön be: a Feng Fing által összeb*szott első ablak (kicsit meg van repesztve), az egyszínű felnik (a Barkasnál festett volt, itt miért nem lehetett?) és a beltérben az egyszerű, játékutóba való ülések. Az igazi Towos változatú ZUKokon "deszantosülések" voltak, tehát a falra erősített lehajtható ülések! Na mindegy, javítható a hiba. Ja és még egy, bár a kiadó miatt érthető: ez a ZUK lengyel példány, nem magyar exportpiacra szánt ZUK modellje, a magyar ZUkok kipufogója hátrafelé vezetett, a lengyel példányokon volt oldalra kivezetve. De persze ez is semmiség. Ja és a kormányt szépen megcsinálták a Nysa N-58-nál ennél meg sokkal otrombább kivitelű.
Viszont ami még nagy pozitívum az újság mellett, hogy az utolsó előtti oldalon (Sajtószemle) az én Index fórumbeli hozzászólásomból mazsoláztak! :D Ez nekem nagy dicsőség. :) |
|