Megette a rendszer az üzeneted vacsorára. :-)
Ügyes!
Iiigen! :-) Képek szerkesztés alatt, ha kész van, küldöm a lényeget! :-) Szuper! Pihenés nem volt sok, bár néha a buszon aludtam. Látnivaló annál több és szebb. Természetesen a képek mellől az élménybeszámoló sem maradhat el! :-)
Hm, tényleg gyönyörű lehet a Balaton is... Sokszor nem volt részem benne, de talán majd oda is eljutok valamikor. :-)
Na, hát sok idő kellett, mire én magam is rájöttem arra, amit leírtál. :-) Rengeteget rágódtam megfejthetetlen dolgokon. Azért továbbra is olvasok, figyelek és hallgatok, mert tényleg óriási mennyiségű ismeretanyagot lehet felszedni fejlődési célból.
Ott találtam meg az órát. 5 és 6 között. (Amit eddig én eltettem-vettem.)
Én még nem találkoztam beszélő busszal. Viszont ma reggel kénytelen voltam futni rá! :-D Ilyen sem volt évek óta. Annyira elkészülődtem az időt, hogy láttam az utolsó reménységem elúszni a körforgalom mélyében... Aztán megpillantottam néhány embert a buszmegállóban, és rájöttem, hogy nincs minden veszve, a 14-es még várat magára. Egyszercsak betoppant, így a sarokról még sprintelhettem. De meglett! A baj az, hogy ezzel átlag 5 perc késéssel lehet beérni. (Ámbár én most nem számítottam buszra egyáltalán 8 előtt már...) Sőt. A múltkor Ferikém - aki nem mellesleg meg sem ismert (Irgum-burgum!) :-) - annyira óvatosan vezetett, hogy 10 perc hátrányom lett belőle...
(Alig várom a szerdát! :-D)
Azt, hogy minden rendben. Ásványi anyagokat kell enni. :-D Azóta úgy is érzem.
Értem is, meg nehezen is fogadom el.
Szerintem a gyomrom sem örül neki feltétlenül... Esetleg a veséim még használhatóak lehetnek. Sajnos fogalmam sincs, mi lesz a májainkkal. Bízzunk a bogyók védőbevonataiban, vagy mi.
Köszönöm. Eléggé. :-D (Győzd kisilabizálni, hogy mit mire válaszoltam. :-))