Adamwarlock Creative Commons License 2010.08.27 0 0 10184
Egyértelmű a tempóvesztés, de engem egyáltalán nem zavar. Szerintem ezen a korongon a legerősebb a gitárok jelenléte, sokkal kifinomultabbak, komplexebbek, mint eddig. Ez a lemez egy kalandos utazás a Maiden zenei világának a mélyére, nekem ez így tetszik, nem sírom vissza a régi időket. Ha egyszerűen tetszik, akkor minek hasonlítgassam a régi lemezekhez? Persze, hogy mások voltak, na és? Mindenki önmagában nézze meg a lemezt, hogy tetszik-e neki. Nem tetszenek azok a kifogások, hogy azért nem jön be, mert én csakazértis a Powerslave-hez hasonlítom. Itt van előtted az album, hallgasd végig! Nem úgy kell leülni hozzá, hogy most én várok rá két Troopert, három Run To the Hillst, és a végére egy Hallowed Be Thy Name-et.

Amúgy meg, ha sok dinamikus gyors számot írnának, akkor tutira azokat tennék be a slágerek helyére koncerten, akkor meg menne a rinya, hogy mér nem a régieket játszák. Jobb az, hogy a dinamikus számokat a régiekből teszik, az epikusakat meg az újakból.

,,Csak még sincs egy szám se, amelyik az elejétől a végéig tökéletesen, se nem unalmasan össze lenne rakva ! "

Én szerencsére találtam ilyet rajta, nem is egyet: Final Frontier, The Alchemist, Isle of Avalon, és az utolsó három szerintem teljesen hibátlan.
Előzmény: divaoni01 (10183)