Hello!
Olyan véletlen szerencséd van, hogy most 2 hónapja vettem a barátommal együtt motort. Én egy Hornetet ö pedig Z750-est.
Nos, azzal nem árulok el nagy titkot, hogy mind a két motor nagyon tud és gyorsulásra nincs külömbség, de a nagyobb köbcenti nagyobb nyomatékra utal, ami érezhető is de nem tul nagy az eltérés, tehát nem nyom a latba :)
Ami miatt esetleg neked a Kawát ajánlanám mert kicsit nagyobb robosztusabb, tehát jobban megy a testalkatodhoz!
-Mondjuk a spanom motorjának a váltója nagyon kemény és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem a többiektől, hogy ez normális vagy vigye szervízbe???
Az én Hornetemnél csak rágondolsz a váltóra és már bent is van a helyén! :)
Viszont a kawa 2004-es injektoros, digitális kijelző, elektromos rajta minden és nagyon szép a hangja. Ja és mintha jobban lehetne dönteni, mintha kanyarba jobb lenne a sulypontja, de persze nem vagyok tesztpilóta.
Az enyém 1999-es, dupla karbi, sima műszercsoport , stb. Ja és halk a gyári dobja.
És kb fél vagy 1 literrel többet fogyaszt az enyém!
Végül hozzátenném izlések külömbözőek, de én semmi pénzért nem cserélném le a Hornetemet! Nekem mindenki azt mondta hogy a Hondamotornál nincs jobb a világon!
De irj nyugodtan a Hornet forumra is ott is vagyunk egy páran és segítünk ha kérdésed van. :o)
A TÖBBIEKNEK ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLTÓVAL KAPCSOLATOS SEGÍTSÉGET