ronkovics86 Creative Commons License 2010.08.23 0 0 10826

Már engem is ért régebben ilyen elveszős kellemes meglepetés, úgyhogy mielőtt a mehet gombra megyek, mindig controll + C - zem a szöveget. :-)

Én múlt héten örvendtem. :-) Nagyon. Bár korán keltem, de hol... ;-) Vártam, pihentem is kicsit, láttam rengeteget és jól éreztem magam. :-) Melóhelyen utolsó nap én is próbáltam lazulni, de azért összeraktam a hétfői szerződéseket. :-)

Goodbye, London!!! És környéke. :-)

Én sem izgatom magam - vagy? De valahogy meg akarom érteni. Mindent érteni akarok. Mert hol van az értelem, ha nem az a cél, hogy tanuljak és gyarapodjon az ismeretanyag?

Igen, régebben én is így gondoltam, de aztán találtam egy plusz órát. Tehát ha 5-kor végeznék, valószínűleg nem tudnék időt szakítani egy aprócska nyelvtanulásra vagy néhány oldal olvasásra.

Ezt éppen én is olvastam, bár még nagyon le vagyok maradva a honi hírek terén. De kíváncsian várom az intelligens buszmegállót. :-D És buszokat. :-)

Igen, rendjén is volt minden a kiránduláson. Kutya bajom nem volt. Holnap kontroll. A legjobban az zavar, hogy megvizsgálnak, és kijelentik, minden rendjén van. És hiába mondom, hogy nem teljesen és nem mindig, nem létező, kezdetleges, felismerhetetlen bajjal nem tudnak mit kezdeni. Ez egészen logikus, csak zavar, hogy nem tudom éreztetni, hogy hol és hogyan "fáj". Hogyan magyarázzam meg valakinek, aki nem élte át? De igazad van. Ha holnap is azt mondja a doki, ép vagyok és gyógyult, akkor el is fogom hitetni magammal. Mert ez így nem mehet tovább. "Ahogy lesz, úgy lesz. Bárhogy lesz, úgy lesz." Mi? :-)

NeoCitran nem igazán gyógyszer, bár a múltkor azért elcsodálkoztam a tájékoztatóján... Hát, az én szerveim is már az enyémek maradnak...

Előzmény: Neith (10823)