Na azért hál istennek van ez máskép is !
Én is csináltam 180-as szervízt,és nekem se volt sokkal több a szervízdíj !És ÁFÁS-AN !
-A munkadíjat egységenként számolják,mindegy hogy mennyi időt vesz igénybe, konkrét összeg van számolva.
Nekem a munkadíj :28-ezer volt .
Én is lecseréltettem a fékolajat, teljes klima takarítás volt ,futóművet leellenörizték akumlátor és töltés ell.és még más dolgokat is megnézettem .
Próbáltam kérni online boltokba anyag árakat,de végén rájöttem hogy max.10-12 ezret spórolok meg és csak gyári minöséghez HASONLÓ alkatrészeket adnak.
-Tehát nem az eredeti, a garanciához szükségeseket * (majd a végén még írom hogy miért fontos).*
-AZ olajat azért megvettem neten mert azt a szervíz 1 L. áráért megkaptam. De ezt elöre mondták hogy hozhatom . /16 000 Ft.- 8 l. Castrol EDGE 5-30 LONGL.
Az autóval folyamatos foglalkozott 1 ember,és 4 órát bent volt ./Én is végig bentlehettem a mühelybe.
-92.000 volt az össz. költség./+ olaj
*A gyári alkatrész meg azért volt fontos mert kaptam Mobilitási gar. mindössze 3100 ft. -ért, ami a LOng olaj miatt 2 évre szol.
Ha nem kell ,akkor nem sok mindent ér,de azért sokszor hasznos lehet. -PL 50 KM.beszállitás 70.000 FT.Nem vihetem be minden sarki szerelő muhelybe.
Én teljessen megvoltam elégedve mindennel .
Egy jobb szerelő is elkér 5000/ óránként,és ők nem minden nap szerelnek A6.
Ahol én voltam, ott ugy vettem észre hogy értenek hozzá.De persze megvan a srácok tel. száma maszekba ,ha valami gondom vam .