Andor0006
2010.08.19
|
|
0 0
10139
|
Ezt én is pontosan így látom. Láttam egy interjút velük, mikor a riporter kirakta az összes lemezüket az asztalra , és kérte őket, hogy válasszák ki, melyik volt a csúcspont. Hát a Seventh Son-t fogdozták bőszen, majd a végén kiegyeztek a numberben, hogy ne legyen vita . :) A csúcs albumok számomra holtversenyben a Somewhere- Seventh Son páros, ezt követi a Number és a Powerslave. Érdekes, hogy a Somewhere- Seventh Son időszakban teljesen más utakat jártak a hangszerek és erősítők terén. 85-ig marshall erősítőket használtak, Dave Fender gitárokat, Adrian meg Lado és Gibson gityókat. 86-tól 88-ig Somewhere- Seventh időszakban tranzisztoros Gallien Krueger erősítőket, Dave egy custom ESP straton nyomta (meg a híres HSH fenderen), Adrian meg custom Jackson stratocastereken. Az egyikben beépített roland gitárszintetizátor volt. A no prayernél aztán visszajöttek a marshallok meg a fenderek, csak 2008-tól használ Adrian ismét Jacksonokat is. Nagyon jót tett ez a kísérletezgetés a cuccokkal, nem is értem, hogy az utóbbi albumokon miért nem próbáltak ki más soundokat is. |
|