Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 3223

Milyen szenzor-problémája van Gerinek?

Van egy EZ-SCAN 6000-esem, tökéletes az Explorerhez, meg szinte az összes tengerentúlihoz, csatlakoztatás után kiköpi azonnal még az alvázszámot is, és látja az összes szenzort, solenoidet, törlöm vele a hibakódokat, stb. Az enyémen is ezzel vettem észre hogy lusták az első oxigén-szenzorok, mondjuk a gyár 100.000 mérföldnél ajánlja a cserét, az enyémben 98.000 van, de megérett a csere, azóta újra úgy harap ahogy kell. Ha tudok, szívesen segítek ezzel.

Szeretem szerelgetni ezeket a gépeket, anyagból van minden, és mivel az amerikai egy elég lusta fajta, többnyire tovább bírja minden, mint a kisautókban, és általában jól hozzáférhető minden. ( kivétel vezérlés, gyertyák, váltó )

Akinek nincs messze Balatonalmádi, annak szerelgetek majd szívesen, összehoztam egy jó aknás garázst az építkezéskor, csak most még tele van a szigetelőanyaggal, pár hónap és bevethető lesz.

Gyors nem leszek, nálam pl. a fékbetét csere a munkahengerek megjáratásával kezdődik, olajat pedig motoröblítővel cserélek... :)