Sophie.C Creative Commons License 2010.08.19 0 0 53891

Kedves Naplóm!

Délelőtt igazoltan lézerbőrgyógyásznál voltam. 11-re időpontra mentem és az egész műtét 14 perc volt. A vállamon volt egy bőrkinévés és azt operálták le. Maga a levétel így néz ki. Először is bemegyünk, megosztjuk a problémát utánna kapunk egy lidokain injekcciót ott ahol a bőrkinövés van, illetve környéke. Utánna az orvos meglézerezi és hipp-hopp kész is. Biztonsági okokoból azért leragasztják. Nálam ez így történt és egy cseppet sem fájt. Amikor kijöttem találkoztam Hadházi László humoristával akinek a szemhélyáról vettek le szemölcsöt és várta a sorát. Elmondta, hogy a látószervét ugyan nem befolyásolja de megjelenést illetően hátrányos, mert távolról úgy néz ki mint Kalambő rendőr. És a tévénőzőket meglepheti a látvány ezért mutetti le. Illetve hogy 4,5 éve a talpán is volt már egy db. Azt lelézerezték, de 3 év múlva kinőtt. Ennyit mondott mert utánna beszélították.
Én már javában túlvagyok rajta és mint a hal a vízben, semmi uófájdalmam nincs. Makszimum az bosszant, hogy a DKV eléggé elitélhető módon nem ad félhavi bérletet és a debreceni nép főleg a nyugdijsasok és diákok már-már forradalmi hangulatban vannak. Nem csodálkoznék ha népköztársasági felkelés lenne, mert pattanásig feszült a hangulat.

Előzmény: petrence77 (53889)