detkiLB Creative Commons License 2010.08.19 0 0 17813
babarczyeszter 2010.08.16 22:43:57 (17734)
Megmondom, miért jöttem vissza az Indexre: mert nosztalgiám támadt az olvtársi létezéssel kapcsolatban. Hogy mitől támadt, ezt ne feszegessük, de szerepe van benne ősindexesekkel folytatott beszélgetésnek, valamint egy disszertációírási folyamatnak.

A konkrét topikba azért tértem vissza, mert visszaalakult, amikor eltűnt a főszereplő (aki nem én voltam, s akinek át kívántam engedni a terepet). Most sem vagyok főszereplő, de lenyűgözve látom, hogy ennyi idő után hirtelen az Index legminőségibb és általam "régi barátként" számontartott polfórumos nickjei jelentek meg a topikban. Nem tudok lejönni a szerről, olvaslak titeket.
@

Igazán lenyűgöző, hogy az „ősindexesekkel” folytatott megbeszélést követően felütöd itt a fejed, és rögtön az Index legminőségibb és általad 'régi barátként' számon tartott nickjei is megjelennek

Igen így volt, én is emlékszem rá, az akkor beugró - de később állandósuló - mellékszerepében is nagylelkű díva utat engedett a lelkes, kissé gyámoltalan ifjú főszereplőnek, akinek tehetségét a kritikusok hiába dicsérték, a közönség mégsem kedvelte meg őt.