Törölt nick Creative Commons License 2010.08.18 0 0 15
Szia!

A Becsi ut- Bojtar saroknal a masodik hazban az Eurocenter fele van egy kis kozert gyalog sztem 5-10 perc lehet.
A *szem 17 es a mellette levo jobban meg van epitve mint a 18-20-22, ott sajna sporoltak a szigetelessel es emiatt tobben is bepeneszedtek (mi is, de megoldottuk). Amugy ugyanaz a vallalkozo csinalta mind az ot hazat.
Jatszoteret nem nagyon tudok, ahol mi laktunk az volt a kertben a lakok dobtak ossze, mint a kertet is, locsolorendszerrel mindenfelevel, nem volt keves penz. Mivel gyerek nincs ezert engem ez nem nagyon erdekelt, gondolom a gyogyszergyari lakotelepen van meg a kaszasdulon multkor lattam egesz szepen megcsinalt gondozott korbekeritetett. Nem tudom hogy a 17-ben kozos-e a kert vagy a foldszinti lako tulajdona, hogy lehet-e oda esetleg? Jut eszembe, ami meg gond lehet hogy az esoviz pont arrafele folyik es all meg amikor nagy esozes van. Nem tudom hogy van-e emiatt barmilyen azas erdemes rakerdezni.
Repulo az igen az sok van, egesz Obuda felett pont ott a legifolyoso, en szoktam sokat repulni szinte mindig erre jon a gep Ferihegy fele. Meg lehet szokni, nyaron hallani ha nyitva az ablak. Meg akkor a sziget fesztivalt is :) 3. kerulet ez ilyen...engem nem zavar eszre sem veszem.
Realis m2 arat nem tudok sajna, de most meg elegge pang az ingatlan piac a volt "velunk" szembe levo 2+fel szobast mar 1 eve aruljak harmincvalahany millioert. 2006-ban 48m2 nagyon bevezeto aron volt 16.8M. Most szerintem kb 20M korul lehet. De ez csak tipp, az ingatlanosok tudnak erre igazan arat mondani mert ok kovetik az ingatlanpiac valtozasait. Sztem azert van sok elado mert kinottek vagy befektetesnek vettek, elvaltak stb.
Gyerekkel szerintem idealis kornyek.
Sok sikert, ha van meg kerdes csak batran :)

udv

Előzmény: traubi75 (14)