Hello,
en pont most koltoztem el... :))
A velemenyem mint nem gyerekesnek az hogy egy jatszoter kozepen laktam. :S es ez engem zavart...
Gyerekeseknek kivalo az biztos mert szinte mindenki az es nagy kozos jatszoter van, de mi nem tudtunk egyaltalan kihasznalni a kertet, raadasul zavart a nagy nyuzsges is az ablakunk elott. (ez a *szem u 18-20-22 a tuloldalrol nem tudok nyilatkozni) Illetve a parkolas probelmas ha nincs garazs.
Egyebkent a kilatas csodaszep, a kornyek jo, a Becsi ut zaja nem hallatszik be, kozel a Tesco, Eurocenter stb. Tomegkozlekedes is par percre.
Sajnos volt jonehany betores a kornyeken de a riasztos lakasokat nem bantottak, most mar szinte mindenki beszereltetett. Foldszinti es elso emeleti lakasokba tortek be fenyes nappal.
Telen nem takaritjak el a havat es mult telen volt azert rendesen, a parkolas meg macerasabb volt emiatt, egyszer lattunk a szomszed utcaban hokotrot ugy kellett berangatni hogy tolja le, nem akart bejonni a zsakutcaba hogy nem tud megfordulni.
Az utca vegen levo telek sorsa ami a Becsi utrol nyilik meg mindig rendezetlen. Van meg nehany "illegalis" (?) epitoanyag telep ahonnan nagyon sok por jon es reggel zajosak ahogy pakolasznak :( akiknek arrafele nez az ablakuk azokat zavarja elegge.
Csak a Kanasz utcabol kozelitheto meg azon meg tobb a katyu mint az ut, 3 evig levelezgettem az onkormanyzattal, neha megfoltoztak de megcsinalni nem hajlandoak.
A *szem utcaban nincs kozvilagitas. Semmi. Erre azt valaszt kaptuk hogy a keruletben vannak utcak akik meg regebb ota varnak a kozvilagitasra...remek...
Ha van meg kerdesed szivesen valaszolok :)