Törölt nick Creative Commons License 2010.08.16 0 0 45664

Meglassuk Mumu. A jelenlegi tendencia a republikanusoktol jobbra allo TEA party-nak kedvez. A legnagyobb dickhead-eket inditjak es no a nepszeruseguk. Teccik a nepnek, hogy egyszeru, populista politikat folytatnak, ami abban merul ki, hogy le az adokkal es megprobaljak ellopni a republikanus szavazatokat.

Obama sajat maga legnagyobb ellensege. Ha kevesebbet beszelne es nem allna oda minden piszlicsare ugy melle, egesz veletlenul mindig szemben a jozan esszel akkor tobb szavazatot tudna megtartani. Nekem pl. nem tecc mikor egy velejeig korrupt demokrata kongresszusi kepviselo,  (csuszopenzek, adocsalas) az elnok tamogatasat elvezi. Obama azt nyilatkozta  remeli, hogy Rangel meltosaggal vonulhat majd nyugdijba mikozben meltosaggal a bortonbe kellene vonulnia.

Nem allitom, hogy a republikanusok jobbak lennenek, lettek volna, torkig voltam mar a tudatlan, muveletlen Bush-al es ugyanezen okokbol sikitofraszt kaptam Palintol. Nem kivanom en, hogy 22 evig uljon iskolapadban egy elnok mielott megvalasztjak de azt igen, hogy legalabb nalam beszelje helyesebben az angol nyelvet, mutasson minimalis peldat az ifjusagnak. Ezt sem az alkoholista Bush sem a 15 eves lanyat szulesbe hajszolo Palin nem tudta megtenni.

Előzmény: Mumu (45662)