Ez teljesen szándékos volt, sztem félreqrt a felesége egy motorossal, vagy hasonló. Kár, hogy nem volt kamera a motoron...
Nálunk nemrég esett meg, nem ismerem akivel megesett,de... A srác elment a kocsmába autóval, iszogatott, (persze ezt nem lehet) a rendőr kihívta, mondta neki, hogy álljon arréb az autóval mert ők szeretnének oda parkolni:D, erre a srác mondta, hogy de ő már ivott, ő már ma nem vezet. Erre a rendőr: jajj hát csak álljon arréb. a gyerek beült elindult a rendőr megállította kb. 10cm után, szonda stb. büntetés...
persze ez nem ugyanaz mint a tiéd, mert itt valszeg a rendőr tudta, hogy ha ők elmennek, úgyis autóval megy haza a srác.
A másik, a multkorában nekem is volt olyan, hogy rendőrautó után mentem...70-80 al ment egy autó mögött már egy ideje, gondoltam megelőzöm mind a kettőt, hát nem fogok pöcsölni. Kitettem az indexet, elkezdtem előzni erre mikor mellé értem, kibassza az indexet és már húzza is rám a kormányt. Duda, motorzúgatás miegymás, erre visszament a helyére, megelőztem. Szerencsére nem basztatott.