levil Creative Commons License 2010.08.15 0 0 7147
1, nincs magno
2, nincs nalam mulatos kazetta :)

A koncert isteni volt. Ezek teljesen allatok, de ezt tudtuk. Piszkosul jo a banda. S meg annal is jobb. A hangzas az nem volt 100as (bar igy is jobban szoltak mint a zenekarok nagy resze). 5 mikrofonos felallas volt csiptetos hangszer miksikkel. Meg a szinhaz hangcucca nem volt a helyzet magaslatan. A Loarnak is meg van hova nyilni :) Magyarul a mely tartomany hianyzott ugy amblokk... Mas negativumot nem igazan tudok felhozni. Jatszottak tobb notat ami nincs lemezen. Volt Radiohead feldolgozas is. Nem volt viszont klasszikus zene :(

A terem egy kozepes meretu plaza mozira emlekeztetett. A is szekek tok olyanok voltak. Nem volt rossz szek a teremben.

Este ugy dontottunk hogy satorozunk. 2000 meter felett a Helena Tajvedelmi Erdoben talaltunk egy Kempinget. A cuccunk az eleg amator. Nem felteteleztem hogy paromnak egy alkalmon tul be fog jonni a satorozas, ezert nem ruhaztam be. Ezt meg is szoptuk rendesen mert egesz ejjel szakadt az eso. A hideg kevesbe volt gaz. Arra felkeszultunk. Csakhogy a sator hossza nem volt teljesen kompatibilis az en hosszommal es a labam nyomta a sator szelet. Na ott szepen be is aztunk. Elosszor a halozsak azott teljesen el. Aztan meg a zoknim. Mondanom sem kell hogy nem volt kenyelmes. De ugy nez ki megusztam megfazas nelkul.

Masnap Helena varosnezes. Aztan megneztunk egy kozeli szellemvarost (ami nem is volt szellemvaros, csak a regi belvarost hagytak meg es azota egy egesz szepen mukodo falu volt. Aztan 40 kilometer a tajvedelmi erdok. Szukseg volt a 4x4-re :) De gyonyoru volt. Nem sok olyan hely van Europaban ahol 40 kilometeren at mehetsz a fold uton az erdobe a terepjaroval. :) Hazafele meglatogatunk meg egy ezustbanya varost. Jo kis kirandulas volt!

Eppen azt szamoltam hogy ennyit meg nem utaztam szinte kizarolag egy koncert miatt. A Pragai Ricky Skaggs jott a kozelebe de ez ravert jocskan. Megerte! Aki tudja latogassa meg oket.

Mas: Old Crow Medicine Show Europaba turnezik. Aki arra jar vagy teheti nezze meg oket.
Előzmény: bassadam (7146)