noncika Creative Commons License 2010.08.15 0 0 14539

Búbos hiradó:

Húúú, új csajom van ám:))igaz valami színhibás lehet, mert én még olyat nem láttam, hogy nem látom, csak mint a hó és még nem is hideg.

Meghódítottam, tutira én voltam, ez eddig még nekem nem sikerült, de őt meghódítottam...Én a kiskutya a Púpocska a Tútocska Búbocska a Tökimanó. Csak VELEM akar játszani. Hálából meghúztam a fülét... Nem tetszett a maminak, azt mondta ha szines uszkárt csinálok belőle kifordít a bundámból. Pedig az én bundám tetszik neki na! Biztos a szemöldököm, mert az olyan barna, és azt is imádja ha hanyatt vágom magam.

Nem értem én, mit szeret rajtam, ennyire hóka csajom még nem volt. Na Lilke azért nem kutya (illetve az, csak nem hóka) őbenne legalább volt némi sárga és senki nem cseszegtetett amiért beleforgattam merő jóindulatból a homokba...

Szóval nem értem, pedig még smúzosabb pasi vagyok ám...sőt még egy plusz fogacskám is nőtt, direkt!

Kezdünk egy kicsit sokan lenni, főleg ha a mami a fejébe veszi hogy intézkedni valója van, és félúton elfelejti miért is indult. Ekkor nem kicsit nagy a tumultus a nyomában. Ha meg megfordul gatyafék...

Igyekszek minden felfedezni való területet megmutatni a kertben, de ilyen sznob nőt én még nem pipáltam. Nem akar velem a bokrok alatt rohangálni, nem szereti, ha zizeg a füle mellett a nád, és azt sem ha belehempergőset szeretnék a frissen vágott fűbe. Sőt ha  a mami szól azonnal rohan hozzá. Na de miért? Nem értem. Ráérős a dolog. Először úgyis csak kiabál aztán óóóóórdibál, és majd csak aztán ha leketyegett a 2 perc akkor jön a vacak felmosójával, szóval nem sietős bemenni...

Vannak extra igényei is. Fényesitsem ki a szemem, legyek jólfésült, és vigyek neki kaját is. Snassz a dolog. Vittem neki, de nem kellett, pedig direkt az ő kedvéért fúrtam bele magam a macs hmmm toalettjébe, és kaptam be a jószagút. Direkt neki tettem ki, pont őelé, erre mit csinál? Semmit! Elfordul és épp ki nem teszi a reggelijét.. Na így legyen egy férfiember-izé-kutya smúzos.

Babakutya ide, babakutya oda, azért itt még mindíg én vagyok az egyetlen férfi, szóval ennyi nőt, meg ennyi megaláztatást kell elviselnem. Csoda ha épp a depresszión gondolkodok. Azt ugyan még nem tudom mit jelent, de  most megyek udvarolni és utána kiderítem ehető-e.