Köszi a segítséget, most viszem a Gumicitybe Pécelre. Meglátjuk.
A Karácsony Zsoltival már beszéltünk anno, amíg ott dolgozott, bár ő nem vallotta be, hogy van benne 18e a 6e helyett, de akkor még nem arról volt szó, hogy én megveszem. Védeni akarták a seggüket az akkori tulaj előtt, hogy ne derüljön ki a dolog. Ő konfirmálta, hogy a blokk még sosem volt megbontva, meg hogy vázilag/futóművileg rendben van.
De számomra ez a dolog lezárva, nem érdekel, hogy mennyi van benne, csak a tisztánlátás miatt fontos. Most úgy néz ki rendben van a gép, ismét hibátlanul indult.
Maradt még az ODO probléma, de az most gumizásnál remélhetőleg tisztázódik. Azt mondták, hogy 54e a csere én meg röhögtem. Akkor inkább lövök egyet 50fontért az ebayen.
Egyébként télre tuti összeszedek még egy kis pénzt és átnézetek mindent, amit még lehet a gépen (ez a szelepes dolog, meg szinkron, ez-az), valamint a gátlók olaját is ki fogom cseréltetni, hogy jövőre már 100000%-os legyen a gép (egyébként semmi gondom a futóművel, nagyon rendben van. Bár néha elveszek a setupolásban.. :DDD ).