Törölt nick Creative Commons License 2010.08.13 0 0 45626

Nem igy van ez Mumu. Legalabbis en nem tapasztalom. Nagyban fugg attol, hogy milyen korulmenyek koze kerul az uj bevandorlo. Eloszor is politizalnak-e a kornyezeteben mert hiszed vagy nem de Amerika sokkal kevesbe politizalo orszag mint pl. Magyarorszag vagy Romania. Otthon a politika napi tema ismerosok, munkatarsak, baratok kozott, itt csak keveseket erdekel. Kulonosen addig amig minden jol ment es prosperalt. Vagy tiz eve beszelgettem egy kamionsoforrel es kerdeztem mi a velemenye az akkori elnokrol, Bushrol. Azt mondta mindegy ki az elnok en akkor is vezetem a kamiont. HAt azota lehet hogy megvaltozott a velemenye, kulonosen ha a szerencsetlen gazdasagpolitika kovetkezteben elvesztette az allasat.

Aztan ha az uj bevandorlo ortodox de legalabbis konzervativ zsidok koze kerul akkor minden valoszinuseg szerint republikanus lesz.

Aztan ott vannak a "middle of the road" emberek mint pl. en, igen eros ellenszenvvel mindenfele manipulacio ellen amivel egy elnokvalasztas jar  es elobb kivarom, hogy mit mutat fel egy elnok mielott tamogatni kezdem.

Előzmény: Mumu (45622)