Törölt nick
2010.08.13
|
|
0 0
45626
|
Nem igy van ez Mumu. Legalabbis en nem tapasztalom. Nagyban fugg attol, hogy milyen korulmenyek koze kerul az uj bevandorlo. Eloszor is politizalnak-e a kornyezeteben mert hiszed vagy nem de Amerika sokkal kevesbe politizalo orszag mint pl. Magyarorszag vagy Romania. Otthon a politika napi tema ismerosok, munkatarsak, baratok kozott, itt csak keveseket erdekel. Kulonosen addig amig minden jol ment es prosperalt. Vagy tiz eve beszelgettem egy kamionsoforrel es kerdeztem mi a velemenye az akkori elnokrol, Bushrol. Azt mondta mindegy ki az elnok en akkor is vezetem a kamiont. HAt azota lehet hogy megvaltozott a velemenye, kulonosen ha a szerencsetlen gazdasagpolitika kovetkezteben elvesztette az allasat.
Aztan ha az uj bevandorlo ortodox de legalabbis konzervativ zsidok koze kerul akkor minden valoszinuseg szerint republikanus lesz.
Aztan ott vannak a "middle of the road" emberek mint pl. en, igen eros ellenszenvvel mindenfele manipulacio ellen amivel egy elnokvalasztas jar es elobb kivarom, hogy mit mutat fel egy elnok mielott tamogatni kezdem. |
Előzmény: Mumu (45622)
|
|