euhaj
2010.08.13
|
|
0 0
2826
|
Utazik a magyar...Egyiptomban jártam a kis családommal, s utunk során Kairóba is eljutottunk egy magyar csoporttal. Már a kirándulás elején feltűnt egy idősebb pár, akik nagyon szép és frissen vásárolt egyiptomi viseletben pompáztak. A lábszárközépig érő fekete-fehér kaftánon kívül feltűnőbb volt a viselkedésük. Művelt és választékos beszédi stílusban hangosan ócsárolták az országot, a lakosok viselkedését, közlekedési morált, rendetlenséget és a mindenütt jelenlévő szemetet. Csendesen megjegyzem, nemegyszer rájuk is várt a csoportunk, mert sorozatosan késtek, eltévedtek a programok alatt. Kairói program keretén belül ebédeltünk egy hajón is. Én ebéd előtt a WC-re mentem, és mit látok?...A házaspár hölgytagja kézmosás nélkül távozik a helységből...pedig jól végezte a dolgát:) Az asztalhoz leülve a hölgy hangosan méltatlankodott az evőeszközök tisztasága láttán és papírzsebkendőt elővéve látványosan megtisztította a kanalat, villát és a kést. Ezt látva kuncogni kezdtem....hiába no, most nem a héjában volt a vitamin... |
|