maczkohathy Creative Commons License 2010.08.12 0 0 326

Szia!

Szálloda: átlagos ***-os holtel,

nekünk a 236-os szoba jutott, ez egy gyönyörű kilátással bíró terasszal volt megáldva.

Ellátás: AI, 6-10 reggeli, 12,30-14,00 ebéd, 18,30-21,00 vacsora.

A kaja friss, bőséges, mondjuk nekem kissé fura, de hát ez Afrika végül is. Az emberek nagy többsége tömte a fejét piszkosul, és meg mocskosul válogattam :-))) Ami nem is volt nagy baj, mert leugrott rólam egy ötös a két hét alatt. A medveméret még így is stimmel.

Innivalók a pool-bárban és a parti kantinban 10-től 17-ig.

Pool: sör bor üdítők víz koktél 2 féle.

part üdítők, víz

17-23 lobby bár mint a pool

a töményért itt fizetni kell.

Amúgy az emberek kedvesek, főleg, ha adsz néha egyy-két dínár borravalót és úgy köszönöd meg a szolgáltatás, hogy sokran. (arabul: köszönöm)

Taxival be tudtok menni a medinába Hammametbe 5 dínárért, ez egy vicc. kb 750ft.

A medinával szemben van egy bagy szupermarket és mellette egy "melléküzemág", ahol alkoholt árulnak, mindenfélét.

Helyi jellegzetes ital a Boukha, ez egy fügepálink, 36fokos, jó fertőtlenítő is, én alkalmaztam is :-)))

A csapvíz elvileg nem iható, de kiderítettem, hogy csupán annyiban különbözik a miénktől, hogy több benne a klór. Amúgy is a leves a kávé a taea a jégkocka abból van, kutya bajom nem volt tőle. Amit a fertőzésről beszélnek, az szerintem kamu, meg fellendíti az ásványvíz-üzletet :-))

Van szénsavas ásványvizük is, egy helyes zöld egyliteres palackban kapható.

Most más hirtelen nem jut eszembe.

A teraszról a kilátásunk:

Előzmény: deák dinus (325)