Szerintem egyik automata sem megy el 500.000-et hozzányúlás nélkül. Ezt max az mondja, aki épp egy ilyet árul, és szerencséjére a kisebbik javító szettel valaki összeekecselte neki, és épp működik...
Én azt szoktam mondani, hogy amíg egy automata beszarik, addig egy komolyabb manuális váltóval szerelt autón elszaggatsz legalább két garnitúra kuplung szetted, ami munkadíjjal legalább ott van, csak több részletben.
Szóval anyagilag az automata váltóval sem vagy sokkal kiljebb, de kényelemben viszont sokkal beljebb. :))
És amig vannak őrült szerelők, akik azt hangoztatják, hogy az automata váltóban örök olaj van, addig nagyon sok múlik az olajcseréken is.
Egyébként a sokat ajnározott Ford Solymárról is csak annyit, hogy amikor megvettem az Expit, felhívtam őket ez miatt, mondták fél óra, 3liter olaj megy bele, kérdeztem hogyan, mikor könyv szerint 9liter megy bele, az volt a válasz persze, ha levennék a deknit is, de nem kell, sokba kerülne, csővel leszívják... és már csak egy búgó hangot hallhatott a "szakember" a telefonban.
Persze gondolom minden ilyen olajfrissitett szűrőcserétlen vasat örömmel várnak váltófelújításra...