Neith Creative Commons License 2010.08.06 0 0 10817
Bizony, kénytelen voltam a fürdőszobában zuhanyozni... Értél Te már ilyet? :))
Amúgy ma sikeres volt az előzuhanyzásom, mert leszálltam a buszról, elkezdett esni, én meg lusta voltam felhúzni annyi időre az esernyőmet...

Na ja... az emberi természet. Inkább ne is beszéljünk róla, egy élet is kevés lenne a témához. :) Nemcsak furcsa, de bonyolult és néha érthetetlen is...

Te tényleg képes vagy ősszel is pörögni? Azért néha kell egy kis lassítás, és pihenés, ne feledd! :)

Ezek szerint nem csak én - vagyis nálunk az emberek többsége - véltem felfedezni ilyen jellemzőket a pesti munkamorálról... komolyan, néha azt érzem, az egy teljesen más világ... Kezdjük ott, hogy én már ott leakadok, hogy 9-10 körül van ott munkakezdés. De ezt is tudom, hogy csak a közlekedés miatt van... azért degááázmááár! :)
Jaj, valamelyik nap régi, döcögös, csuklós busszal jöttem. Már régen nem volt hozzá szerencsém, mert mifelénk mindig a kicsi Credokat küldik. A tömeg nagyságától függetlenül... Amit megint nem tudok megérteni. Általában marcalvárosi buszok mind csuklósak, mert hogy ott mennyi ember utazik. Miért, Szabadhegyről, meg Adyvárosból nem? Mi ez a kivételezés? Akkor legalább osztanák be úgy, hogy egyszer itt van kicsi busz, máskor meg ott... ne mindig csak egyik itt, a másik ott. Még jó,hogy most nyár van, nincs tömegnyomor. De lesz itt még tanév...

Hehe, ez jó! De azért milyen okosak ezek a kallerek... nem lehet elolvasni. Nem mondja komolyan, ha egyszer rá van pecsételve? Jóvan, gonosz vagyok, na. :P Nem szeretem a kallereket. :)))

Én most voltam vérvételen. Teljes vérképet csináltak, egy érték volt pluszos elmozdulásban, amúgy rendben vagyok. Szerencsére. Most nem is tudom, mikor kell mennem újra... szerintem olyan év vége felé majd benézek. Most már úgyis ritkulnak a kontrollok, megyek, ha baj van, ha meg nem, akkor is azért félévente szerintem nem árt, ha megmutatom magam.
Ha nem érzed, hogy panaszod lenne, akkor meg ráérsz nyaralás után. Hadd várjanak az orvosok! ;)

Én meg a héten kicsit benyeltem a gebolát. Kezdődött hétfőn... éreztem a torkom. Keddre tele lett a fejem, kezdődő nátha. Este hőemelkedés - 37,4. Szarul voltam... elaludni nem tudtam, mert melegem volt, nem volt kényelmes sehogy se, a fejem fájt... Pedig pont előtte ecseteltem, hogy én nem szoktam megérezni, ha lázam van, max ha már olyan, hogy ráz a hideg tőle. De pl. decemberben a 39,4-et se éreztem meg, szóval érdekes... Na mindegy. Most meg minden bajom volt... hát, lehet mégiscsak van egy kis kihatása annak az immungyengítő gyógyónak... Ja, a torkom is fájt. Az még most is. És elkezdtem köhögni. Először Bioparox spray. Aztán Herbanet gyógyvizes szájvíz. Most Tantum Verde szopogatós - citromos ^^ -, és ACC a köhögésre. Tényleg, azt be is kéne vennem... :) Csak ezekkel a gyógyszerekkel már óvatosan bánok. Az spray meg a Tantum oké, mert helyileg hat, és nem bolygat belsőleg... az ACC-t nem tudom. Majd elolvasom a betegtájékoztatót, mert benne szokott lenni a bélbaj, ha gázos a dolog...

Na, megyek is fürödni szépen lassan, aztán irány az ágy, és egy jó kis film. :)
Előzmény: ronkovics86 (10814)