D55 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 35115
Nem igazán értem a gondolkodásmódod. A "régen" (1970-es évek) bezárt vasutak felszedésével nem értesz egyet, míg a "jelenlegi" bezárási hullámot támogatod.
Én nem hullámokat támogatok, hanem egyedi esetekről mondok véleményt. Hogy annak idején mit kellett és mit nem kellett volna bezárni, azokról csak annyit tudok, amennyit nekem elmondanak azok, akik már akkor éltek és követték az eseményeket. A harkányi vonal bezárása a rendelkezésre álló információim alapján számomra felháborító. Valószínűleg van olyan akkoriban bezárt vonal is, aminek a bezárásával egyetértenék, csak nem tudok ilyet mondani. A jelenlegi bezárások közül is pl. a 64-esével egyetértek, a 45-ösével nem.

Tessék tudomásul venni, hogy én nem vagyok sem vasút-párti, sem közút-párti, hanem minden egyes helyzetről megvan a külön bejáratú véleményem. A jövőmet a vasúton képzelem el, mert nagyon közel áll hozzám ez a közlekedési alágazat, de azt senki ne várja el tőlem, hogy pl. a Kisszénás-Kondoros vonal bezárása ellen menjek tüntetni.

Ja, és nem "zöldséget" írtam, hanem a 68-as koncepció idején élő és vallott elveket, indokokat.
Sejtettem, ezért mondtam, hogy zöldségeket írsz :))))))))))
Előzmény: Törölt nick (35110)